Jeu de Boules

Het Jeu de Boules spel wordt met veel enthousiasme gespeeld op onze club. Ieder tennislid mag ook boulen. Als je alleen Jeu de Boules lid bent kan je geen gebruik maken van de tennisbanen. Maar voor de rest zijn alle faciliteiten van de vereniging beschikbaar.

De Jeu de Boules banen zijn alle dagen van de week open van 8 uur in de ochtend tot 23 uur in de avond.

Er zijn gedurende het jaar een groot aantal activiteiten:

• Op dinsdag- en zondag middag de “boules middag”. Het hele jaar door, dus ook in de winter! Op deze middagen is de opkomst vaak zo groot dat alle 8 de banen bezet zijn.
  • Iedere maand op zondag middag een intern toernooi waarbij we ook met elkaar eten.
  • Jaarlijks wordt een toernooi georganiseerd waarbij gespeeld wordt op de drie boule verenigingen op Goeree Overflakkee.
  • En in de zomer het Badgastentoernooi dat een hele week duurt.