Tennis Jeugd

Het is mogelijk om op iedere leeftijd met tennis te beginnen. Jeugdleden mogen (net als senior leden) de hele week en op alle tijden gebruik maken van de banen. Je kunt dus altijd met een vriendje of vriendinnetje of met je ouders gaan tennissen op onze banen. Natuurlijk met een introducé tarief voor de niet-leden.

De jeugd kan zich naast de baan ook vermaken op het minibaantje, schommel, tafeltennistafel en de tri-tennis. Op deze manier kunnen onze jeugdleden en kinderen die mee willen naar de vereniging zich thuis voelen en lekker bezig zijn.

De tennisschool organiseert (vaak samen met seniorleden van LTC Ouddorp) verschillende activiteiten voor de jeugd zoals maandelijkse evenementen, zomerkampen, verjaardagsfeestjes en clinics.

Voor alle leeftijden geldt een laagdrempelige instap voor de KNLTB-jeugdcompetitie waaraan kinderen met een lidmaatschap van LTC Ouddorp mee kunnen doen.

Ben je al iets verder gevorderd dan kan je meedoen met de KNLTB jeugdcompetitie.

Tennisschool Ciska Kramer verzorgt de jeugdlessen op LTC Ouddorp volgens de methode van Tenniskids. Kinderen spelen met speciale ballen en rackets op aangepaste banen. Met speciale oefeningen leren de kinderen spelenderwijs heel snel het spelletje te spelen. Door de kinderen met leeftijdsgenootjes in te delen, is het gezellig en speels. Spelenderwijs leren en ontwikkelen met veel vriendjes, dat is Tenniskids.
Link naar de website: Tennisschool Ciska Kramer

Er geldt een korting voor iedereen (dus ook jeugd) die later in het jaar lid wordt. Voor ieder kwartaal dat je later lid wordt krijg je 25% korting. Voorbeeld: je wordt in het derde kwartaal lid, dan betaal je nog maar 50% van de contributie voor dat jaar.

Voor nieuwe jeugdleden geldt een kennismakingsregeling: Je mag je mag 3 maanden vrijblijvend voor € 15,- lid worden. Je moet tijdens deze drie maanden wel les nemen bij de Tennisschool Ciska Kramer. Na deze 3 maanden kan je dan besluiten of je echt lid wil worden.

• Fitnesscentrum Fit-Upp
  • NewFigure