Tennislessen

Onze vereniging heeft twee mogelijkheden voor het volgen van tennistrainingen:

• Een privé tennisleraar, Rob Koutstaal, die alleen op verzoek privéles geeft. Wil je dit, dan kan je hem bellen op 06 – 16 40 47 04
  • De reguliere trainers via de tennisschool van Ciska Kramer

Toelichting Tennisschool Ciska Kramer

Wil je (weer) beginnen met tennis of je spel verbeteren? Welke leeftijd of niveau je ook hebt, iedereen is van harte welkom bij Tennisschool Ciska Kramer. Heel het jaar kunnen er lessen gevolgd worden in privé- of groepstraining op meerdere tennisverenigingen op Goeree Overflakkee, o.a. op de LTC Ouddorp. Ons gediplomeerde team werkt samen met u aan technische, tactische, mentale en conditionele aspecten om uw eigen doel te bereiken. De training wordt aangepast aan de kwaliteiten en verwachtingen van de leerling. Naast de trainingen organiseren wij diverse activiteiten zoals clinics en jeugdkampen. Heel het jaar door staat ons gediplomeerde team klaar om samen met jouw aan de slag te gaan en het maximale uit jezelf te halen.

Dit jaar is ons programma “Happy Tenniskids” van start gegaan voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8 en is erg succesvol gebleken. De beginselen van tennis worden op een laagdrempelige, uitdagende en speelse leerzame manier aangeleerd. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs op motorisch, coördinatief, fysiek en sociaal gebied. De kinderen spelen niet alleen met een bal en racket maar hun hele sportbewustzijn wordt door dit programma geprikkeld. Plezier en samenspel, daar draait het om bij het “Happy Tenniskidsprogramma”.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Mail: ciskakramer@hotmail.com
Tel/app: 06 – 21 16 54 79