Tennis Jeugd

Het is mogelijk om op iedere leeftijd met tennis te beginnen. Jeugdleden mogen (net als senior leden) de hele week en op alle tijden gebruik maken van de banen. Je kunt dus altijd met een vriendje of vriendinnetje of met je ouders gaan tennissen op onze banen.

De club heeft in de laatste jaren flink geïnvesteerd in de faciliteiten voor de jeugd. Zo hebben we een mini baantje, een inslag apparaat, een tafeltennis tafel en een schommel. Er is dus voldoende te doen voor de kinderen die met hun ouders mee naar de club komen.

De club organiseert ieder jaar verschillende activiteiten speciaal voor de jeugd, zoals het pannenkoekentoernooi, het ouder-kindtoernooi, de jeugdclubkampioenschappen en het mini/midi-toernooi.

Ben je al iets verder gevorderd dan kan je meedoen met de KNLTB jeugdcompetitie.

Voor tennislessen is er een speciale jeugdtrainster, Ciska Kramer. Zij gebruikt de lesmethode Tenniskids, die zij combineert met meer traditionele lesmethoden. Met Tenniskids leren kinderen successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld.

Voor nieuwe jeugdleden hebben wij de volgende aanbieding:

Kennismakingsregeling: je mag eerst 3 maanden vrijblijvend voor € 15,- lid worden. Je moet tijdens deze drie maanden wel les nemen bij de Tennisschool Ciska Kramer. Na deze 3 maanden kan je dan besluiten of je echt lid wil worden.

Er geldt een korting voor iedereen (dus ook jeugd) die later in het jaar lid wordt. Voor ieder kwartaal dat je later lid wordt krijg je 25% korting. Voorbeeld: je wordt in het derde kwartaal lid, dan betaal je nog maar 50% van de contributie voor dat jaar.

Meld je nu aan!