Tennis

De club heeft drie TennisRood (ook wel Smashcourt) banen waardoor het mogelijk is om zomer en winter te spelen. De toestand van de banen is uitstekend. We hebben bijvoorbeeld zo weinig hinder van regen dat we vaak direct na een bui weer kunnen spelen.

De banen zijn in het algemeen alleen in de zomeravonden allemaal bezet. In de winter en overdag hoef je meestal niet te wachten. En ook in de weekeinden is er vaak veel ruimte om te spelen.

Wij werken, ter voorkoming van vervelende situaties, toch met een afhangsysteem. Je hebt daarvoor je KNLTB pasje nodig. Die plaats je in een houder en geeft de tijd aan dat je begint met spelen.

Voor het senior tennis zijn er ieder jaar de volgende activiteiten.

• Elke donderdagavond is er “Racket Trekken”, waaraan iedereen mee kan doen, ook als je een beginnend tennisser bent.
  • Verspreid over het jaar zijn er zo’n 6 interne toernooien en in de zomer en in de winter een meerdaags open toernooi.
  • Er worden elk jaar Clubkampioenschappen gehouden.
  • Vanuit de vereniging doen verschillende teams mee aan de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie.
  • Het is het hele jaar door mogelijk om tennislessen te volgen. We hebben twee leraren die ieder op hun eigen manier lesgeven. Hierdoor is het mogelijk te kiezen voor die leraar die het best bij je past.
Voor nieuwe tennisleden hebben wij de volgende aanbieding:

Kennismakingsregeling: Je mag 3 maanden tennissen voor een vast bedrag (€ 50,-) zonder dat je lid wordt. Je kan dan kijken of je tennis echt leuk vindt. Na deze 3 maanden kan je dan besluiten of je echt lid wil worden.

Er geldt een korting voor als je later in het jaar lid wordt. Voor ieder kwartaal dat je later lid wordt krijg je 25% korting. Voorbeeld: je wordt in het derde kwartaal lid, dan betaal je nog maar 50% van de contributie voor dat jaar.

Meld je nu aan!