Tennis

De club heeft drie TennisRood (ook wel Smashcourt) banen waardoor het mogelijk is om zomer en winter te spelen. De toestand van de banen is uitstekend. We hebben bijvoorbeeld zo weinig hinder van regen dat we vaak direct na een bui weer kunnen spelen.

De banen zijn in het algemeen alleen in de zomeravonden druk bezet. In de winter en overdag hoef je eigenlijk nooit te wachten. Kijk wel altijd even van te voren naar de beschikbaarheid van de banen gedurende competities en toernooien.

Doordat je via de vereniging lid bent van de tennisbond kan je via de KNLTB-clubapp een baan reserveren om te tennissen. Lekker handig, waar je ook bent vanaf je mobiele telefoon. Je kunt op deze app ook zien hoe druk het is of een tennismaatje zoeken.

Voor het senior tennis zijn er ieder jaar de volgende activiteiten.

• Elke donderdagavond is er vanaf 19.00 uur “Racket Trekken”, waaraan iedereen mee kan doen, ook als je een beginnend tennisser bent.
  • Verspreid over het jaar zijn er zo’n 6 interne toernooien en in de zomer een meerdaags open toernooi, namelijk het Badgastentoernooi.
  • Vanuit de vereniging doen verschillende teams mee aan de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie.
  • Het is het hele jaar door mogelijk om tennislessen te volgen gegeven door Tennisschool Ciska Kramer. Meer info kan je vinden op www.tennisschoolciskakramer.nl .
Voor nieuwe tennisleden hebben wij de volgende aanbieding:

Kennismakingsregeling: Je mag 3 maanden tennissen voor een vast bedrag (€ 50,-) zonder dat je lid wordt. Je kan dan kijken of je tennis echt leuk vindt. Na deze 3 maanden kan je dan besluiten of je echt lid wil worden.

Er geldt een korting voor als je later in het jaar lid wordt. Voor ieder kwartaal dat je later lid wordt krijg je 25% korting. Voorbeeld: je wordt in het derde kwartaal lid, dan betaal je nog maar 50% van de contributie voor het lopende jaar.

• Fitnesscentrum Fit-Upp
  • NewFigure