Contributies & tarieven

Maak kennis met tennis

Als je nog niet zeker weet of je lid wil worden kan je eerst gebruik maken van de kennismakingsregeling. Je mag 3 maanden tennissen voor € 50. Voor de jeugd zijn de eerste drie maanden gratis, mits zij les nemen bij de tennisschool van Ciska Kramer. Je bent in deze eerste drie maanden nog geen lid, je ontvangt een handgeschreven pasje voor het afhangen. Gedurende deze eerste 3 maanden kan je kijken of je tennis echt leuk vindt. Na 3 maanden kan je dan besluiten of je lid wil worden. Je mag natuurlijk maar één keer gebruik maken van de kennismakingsregeling. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Soort lid Contributie 2018 Afkoop bardienst
Tennis senior lid (vanaf 18 jaar) € 127,- 2 x € 30,-
Tennis junior lid € 61,- n.v.t.
Lid van verdienste € 0,- n.v.t.
Gastlid senior € 75,- / € 90,- 2 x € 30,-
Gastlid junior € 55,- / € 70,- n.v.t.
Jeu de boules lid € 34,- n.v.t.
Donateurs € 20,- n.v.t.
Competitie lidmaatschap € 20,- n.v.t.
Kennismakingsregeling senior € 50,- n.v.t.
Kennismakingsregeling junior € 15,- n.v.t.

Per tennislid wordt € 16,74 aan de KNLTB afgedragen.

Nieuwe senior tennisleden betalen naast de contributie ook entreegeld. Dit is een eenmalig bedrag van € 69 dat wordt geïnd in drie jaar. Je betaalt dus € 23 per jaar entreegeld tijdens de eerste drie jaar van je lidmaatschap.

Het gastlidmaatschap is alleen mogelijk als je al lid bent bij een andere vereniging op het eiland. Er zijn twee tarieven: zonder en met KNLTB pasje. Dit pasje heb je nodig als je voor onze vereniging wil spelen in officiële wedstrijden of de competitie.

Er is ook een competitie lidmaatschap mogelijk. Voor jaarlijks € 20 kan je meespelen met een competitieteam van de LTC Ouddorp. Op de club vrij spelen is dan niet toegestaan.

Als je lid later in het jaar wordt hoef je géén contributie te betalen over de reeds verlopen kwartalen van dat jaar. Voorbeeld: als je lid wordt in het 3e kwartaal, dan betaal je voor dat jaar de helft van de contributie. Er zijn immers al twee kwartalen verlopen.

Alle senior tennisleden moeten twee keer per jaar bardienst doen. Dit kan worden afgekocht voor € 30 per bardienst. Je betaalt aan het begin van het jaar € 60 voor deze twee bardiensten. Na iedere bardienst die je hebt gedaan ontvang je € 30 retour.

Ook Jeu de Boules leden draaien bardiensten. Zij kennen echter geen heffing maar een onderlinge regeling.

Overige tarieven Prijzen 2018
Baanhuur € 20,00 per baan per uur
Introducés € 5,- per introducé per ochtend, middag of avond

Is er niemand aanwezig om met u af te rekenen voor de baanhuur dan kunt u het bedrag overmaken op rek.nr. NL76 RABO 0351 2181 30 t.n.v. LTC Ouddorp